Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا اکبر امیری سه‌شنبه در نشست خبری در شیراز افزود:‌بزودی در این مرکز تست کرونا برای بیمه شدگان اجباری تامین اجتماعی به صورت رایگان گرفته خواهد شد.

وی ادامه داد: ۲۲ مرکز درمانی متعلق به تامین اجتماعی در  استان فارس به ۲ میلیون و ۲۷۰ هزار نفر که تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار دارند خدمات ارایه می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل درمان تامین اجتماعی فارس گفت: ۲ هزار و ۹۰۰ مرکز درمانی دیگر نیز در استان فارس طرف قرارداد بیمه تامین اجتماعی هستند.

امیری بیان کرد:‌ عملیات اجرایی اسکلت فلزی بیمارستان ۳۲۰ تخت خوابی تامین اجتماعی شیراز  که آبان‌ماه ۹۹ آغاز شده در حال انجام است و مقرر شده که اسکلت این مجموعه ۱۸ ماهه ساخته شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۲ درمانگاه در شهرستان‌های فیروزآباد و زرقان در حال احداث است که پیش بینی می شود در هفته دولت سال آینده به بهره برداری برسد،گفت: مجوز ساخت ۲ درمانگاه در شهرستان‌های مهر و خرم‌بید نیز اخذ و آن نیز تامین شده که احتمالا تا ۲ ماه آینده عملیات اجرایی این دو مجموعه آغاز می شود.

امیری به مطالبات مراکز درمانی از سازمان تامین اجتماعی اشاره کرد و گفت: در سال‌های گذشته تاخیراتی در پرداخت مطالبات به مراکز طرف قرارداد بود که راهکار تهاتر برای رفع این مشکل مدنظر قرار گرفت که در حال حاضر فارس بیشترین میزان تهاتری را در کشور انجام داده و اکنون تامین اجتماعی به موسسات خصوصی بدهکار نیست و بیمارستان های خصوصی نیز تا ابتدای آذر ۹۹ تسویه کامل شده و بخشی از مطالبات این مراکز در آذر و دیماه ۹۹ پرداخت شده است.

مدیرکل درمان تامین اجتماعی استان فارس افزود: بدهی مراکز دانشگاهی استان فارس نیز تا مهرماه ۹۹، داروخانه ها تا آذر ۹۹ و پزشکان خانواده تا پایان دیماه ۹۹ تسویه شده است و اکنون عملا سندی برای پرداخت جز مراکز دانشگاهی وجود ندارد که این هم تا پایان سال ۹۹ به روز خواهد شد.

وی همچنین گفت: در  یک سال گذشته ۴۷۴ نفر از کارکنان بخش درمان تامین اجتماعی فارس به بیماری کرونا مبتلا و ۲ نفر از این تعداد فوت کردند.

امیری بیان کرد: در یک سال گذشته با توجه به شیوع بیماری کرونا بخشی از توان درمانی تامین اجتماعی به درمان این بیماران اختصاص یافت و هزار و ۹۰۴ بیمار کرونایی در بیمارستان شهید بهشتی شیراز بستری شدند و ۶۰ تا ۷۰ تخت در این مرکز برای بیماران کرونا اختصاص یافت.

امیری به اجرای طرح توقف صدور دفترچه‌های تامین اجتماعی و صدور نسخ الکترونیکی از اول اسفند ۹۹ اشاره کرد و افزود: این موضوع قانون مصوب و وظیفه حاکمیتی است که بر عهده ارگان‌های مرتبط با سلامت گذاشته شده و این ارگان‌ها براساس قانون برنامه پنجم و ششم توسعه در راستای دولت الکترونیک موظف شدند که سیستم ارجاع و پرونده الکترونیک را اجرایی کنند.

مدیر کل درمان تامین اجتماعی استان فارس گفت: این طرح از مرداد سال ۹۵ در استان یزد بصورت آزمایشی اجرا شده که مزایای خوبی ازجمله اینکه پرونده الکترونیک برای همه بیماران تشکیل و سلامت آنها پایش خواهد شد دارد.

وی ادامه داد: از سال ۹۶ این طرح در پنج استان کشور اجرا شد و از ابتدای سال ۹۹ نیز بصورت جدی مدنظر قرار گرفت و در سال جاری ظرفیت اینترنت این سامانه هشت برابر افزایش یافت و اکنون در کشور حدود ۶۵ درصد از نسخه های صادر شده و ویزیت بصورت الکترونیکی است و این نکته نیز مدنظر باشد که فعلا دفترچه‌های کاغذی نیز اعتبار دارد.

وی اضافه کرد: باتوجه به اینکه در استان فارس پزشکان و مراکز درمانی و مطب پزشکان به سامانه سیب متعلق به وزارت بهداشت متصل هستند و به همین دلیل زیرساخت لازم برای تمام مراکز ازجمله مطب ها و داروخانه ها فراهم است و جلسات مشترکی برگزار شده که بتوان سامانه سیب و سامانه تامین اجتماعی را در این استان متصل کرد که تا پایان اسفندماه مقرر شده این امر محقق شود.

برچسب‌ها کرونا سازمان تامین اجتماعی فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا سازمان تامین اجتماعی فارس کرونا سازمان تامین اجتماعی فارس اخبار کنکور درمان تامین اجتماعی استان فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۸۳۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد

 محمدکاظم مومنی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: طبق ابلاغ وزارت بهداشت تمامی بیمارستان‌های دولتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان موظف هستند پذیرش، بستری، اعمال جراحی، اقدامات تشخیص و درمانی، دارو و ترخیص کودکان زیر ۷ سال که دارای بیمه هستند را به صورت رایگان انجام دهند.

وی ادامه داد: خدمات دارویی قابل ارائه به کودکان زیر ۷ سال که به صورت سرپایی در بیمارستان‌ها انجام شود رایگان نیست.

وی افزود: رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال گامی بلند جهت حمایت از آینده سازان مملکت و خانواده‌های آنان است.

 مومنی گفت: کودک تا ۷ سالگی در معرض خطر انواع بیماری‌ها قرار دارد که ممکن است برخی از این بیماری‌ها را تا آخر عمر به همراه داشته باشد بر همین اساس باید درمان در دوران کودکی آغاز شود و به پیشگیری از بروز بیماری‌ها کمک شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • دسترسی به بافت تاریخی و حرم‌های مطهر با پروژه تقاطع غیرهمسطح قائم-رحمت-احمدی
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • درمان سرمازدگی حیوانات + بررسی علائم و اقدامات لازم
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • امام جمعه شیراز : در مجلس ختم و فاتحه، موسیقی می‌نوازند / شراب‌خواری و قماربازی ضرر دارد / یک دانشمند گفته اگر نصف شراب‌فروشی‌ها تعطیل شود، به نصف بیمارستان‌ها نیاز نداریم