Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیری گفت: ساخت بیمارستان 358 تختی تامین اجتماعی شیراز از مردادماه توسط یک شرکت داخلی آغاز خواهد شد و برای تکمیل آن درحال مذاکره با شرکت اتریشی و شرکت‌های داخلی هستیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شیرازه، مدیر کل درمان تامین اجتماعی استان فارس در نشست خبری با اشاره به گزارش یکی از رسانه‌ها درخصوص کنار کشیدن شرکت اتریشی برای ساخت بیمارستان جدید تامین اجتماعی در شیراز آن را پیش‌داوری دانست و گفت: شهریورماه 96 ساخت بیمارستان با مشارکت شرکت اتریشی در هیات امنای سازمان تامین اجتماعی به تصویب رسید و هنوز خط اعتباری آن پایدار است و در حال رایزنی با این شرکت هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی اکبر امیری بدون اشاره به اینکه چه زمانی مهلت مذاکرات با شرکت اتریشی پایان می‌باید، گفت: اواسط مردادماه و با توجه به طی روند قانونی، دیوارکشی و فوندانسیون بیمارستان جدید تامین اجتماعی در شیراز توسط شرکتی که در مناقصه برنده شده آغاز خواهد شد اما برای اینکه ادامه کار توسط شرکت داخلی یا خارجی صورت گیرد در حال رایزنی هستیم و به هیات امنای سازمان پیشنهاد داده‌ایم که تصمیم‌گیری برای انتخاب شرکت را به فارس واگذار کنند.

وی در پاسخ به سوالی توضیح داد: اکنون در کشور ما فضای بیمارستانی به ازای هرتخت 50 متر می‌باشد که در بیمارستان‌های نسل 5 این فضا به 150مترمربع افزایش یافته است و امکانات رفاهی نظیر هتل، فروشگاه و غیره نیز برای بیمار و همراهان وی درنظر گرفته شده است. همچنین بیمارستان‌های نسل 5 از نظر تکنولوژی و نرم‌افزاری نیز پیشرفته هستند که در این زمینه شرکت اتریشی می‌توانست به ما کمک کند.

مدیر کل درمان تامین اجتماعی استان فارس با اذعان به طولانی شدن فرآیند ساخت این بیمارستان آن را به تصمیمات آنی و غیرکارشناسی مسئولین وقت ربط داد و گفت: موضوع ساخت بیمارستان یک فرایند پیچیده است و طرحی زمان‌بر محسوب می‌شود؛ برای ساخت بیمارستان‌های بیش از 100 تخت مطالعات خاک، تاییدیه نقشه، گرفتن مجوز و غیره زمان‌بر است که برای این بیمارستان با درنظر گرفتن 300 تخت تمام اقدامات اولیه انجام ولی موقع کلنگ‌زنی، رئیس‌جمهور وقت گفت 200تخت به بیمارستان اضافه کنید که نیاز به مطالعات جدید داشت و با توجه به تغییر تصمیم، به نقطه صفر بازگشت؛ اکنون نیز برای 358 تخت نقشه تایید شده است.

امیری تاکید کرد: از 15 مهر 95 که به عنوان مدیرکل درمان تامین اجتماعی فارس انتخاب شده‌ام پیگیری برای ساخت این بیمارستان همواره از اولویت‌های کاری من بوده است.

سرانه تخت بیمارستانی فارس از میانگین کشوری کمتر است

وی با قبول اینکه سرانه تخت بیمارستانی در فارس به‌عنوان قطب پزشکی نسبت به میانگین کشور هم پائین‌تر است، گفت: براساس آمار سرانه تخت بیمارستانی استان فارس ۱.۲ تخمین زده می‌شود که در مقایسه با نرم ۱.۶ کشوری، پایین‌تر هستیم.

مدیر کل درمان تامین اجتماعی استان فارس کمبود ظرفیت بیمارستانی ملکی تامین اجتماعی در این استان را هم پذیرفت و گفت: اکنون در استان فارس و در مجموع بیمارستان‌های دولتی، عمومی غیردولتی، خصوصی و خیریه تعداد ۸ هزار و ۷۵۰ تخت بیمارستانی فعال موجود است و تامین اجتماعی با تمام این تخت‌ها قرارداد دارد، گرچه از کل این تعداد تنها ۳۰۰ تخت در بیمارستان شهید بهشتی شیراز متعلق به تامین اجتماعی است.

امیری آماری در خصوص افزایش ظرفیت درمانگاه‌های تخصصی در فارس گفت: طی 5 سال اخیر ۱۰ درمانگاه تخصصی در شهرستان‌های فارس یا کلنگ‌زنی و یا افتتاح شده است.

وی با بیان اینکه فروردین امسال درمانگاه تأمین اجتماعی نورآباد مورد بهره‌برداری قرار گرفت، ادامه داد: تا چند هفته آینده نیز درمانگاه تخصصی شهر داراب که جزء مطالبات اصلی مردم بود و زمین آن نیز اهدایی خیرین بود، راه‌اندازی خواهد شد.

امیری با بیان اینکه بجز زرقان، تمام شهرستان‌های دارای بیش از 40هزار نفر بیمه‌شده در استان فارس دارای درمانگاه تخصصی هستند، گفت: احداث درمانگاه تخصصی در شهر زرقان نیز در هفته دولت کلنگ‌زنی می‌شود.

مدیرکل درمان تامین اجتماعی استان فارس همچنین از بالا بودن سرانه‌ مصرف دارو در ایران گفت و خاطرنشان کرد: سال گذشته بالغ بر ۷ میلیون و ۷۹۴ هزار نسخه مربوط به بیماران سرپایی مراجعه کننده به مراکز درمانی طرف قرارداد تامین اجتماعی واصل شده است.

وی با بیان اینکه در مراکز ملکی این سازمان در فارس بالغ بر ۱۰۲ هزار و ۹۰ نسخه برای مراجعان سرپایی پیچیده شده است، گفت: در طول یک سال گذشته تامین اجتماعی مبلغ 2 میلیارد و 282 میلیون تومان برای دارو در مراکز طرف قرارداد هزینه پرداخت کرده است.

امیری همچنین هزینه‌ پرداخت شده بخش درمان تامین اجتماعی در استان فارس برای سال ۹۵ بالغ بر هزار و 231 میلیارد تومان اعلام و اضافه کرد: در فارس تنها ۱۵ درصد کل هزینه‌های درمان بستری مربوط به مراکز ملکی است.

بالابودن سرانه مصرف دارویی علت آزاد شدن برخی داروها

وی گفت: با تصمیم شورای عالی بیمه ۳۲ نوع دارو که شامل ۹۷ قلم دارویی است از پوشش بیمه‌ای خارج شده است که این تصمیم از سوی شورای عالی بیمه کشور اتخاذ شده و یکی از دلایل آن افزایش سرانه مصرف دارویی در کشور بوده است.

مدیرکل درمان تامین اجتماعی فارس در پاسخ به سوالی درخصوص اینکه شهروندان دیگر نقاط کشور بیش از بیمه‌شدگان استان فارس از خدمات این سازمان در حوزه‌ی درمان بهره‌مند می‌شوند، گفت: خدمات قابل قبول پزشکی در فارس تاثیر به‌سزایی در ایجاد اشتغال داشته چراکه بالاترین ضریب اشتغال در کشور مربوط به بخش خدمات بوده و خدمات پزشکی نیز در همین حوزه دیده شده است.

وی با تصریح اینکه توسعه‌ فعالیت‌ها در بخش خدمات زمینه‌ساز افزایش ضریب اشتغال در شغل‌های مختلف خواهد بود، گفت: حضور افراد برای دریافت خدمات درمانی از سایر نقاط کشور در شیراز زمینه‌ساز اشتغال و رونق اقتصادی است و نمی‌توان اصل این موضوع را رد کرد.

امیری گفت: امروزه بعضی از خدمات درمانی ارائه شده در شیراز در سطح کشور منحصر به‌فرد محسوب می‌شود، خدماتی نظیر پیوند کبد و مغز استخوان؛ هزینه‌ی درمان یک بیمار نیازمند کبد بیش از هزینه‌‌ای است که برای حدود ۱۰۰ بیمار نیازمند جراحی قلب انجام می‌شود.

مدیرکل درمان تامین اجتماعی فارس با اشاره به وجود خیرین تأمین اجتماعی در فارس که 14 نفر از آن‌ها بیش از یک میلیارد تومان و یک نفر نیز 6 میلیارد تومان برای ساخت مراکز درمانی کمک کرده‌اند، گفت: 20 تیر همایشی برای تجلیل از این خیرین برای نخستین بار در کشور با حضور مسئولان استانی و بیمه‌ای کشور برگزار خواهد شد.

مدیر درمان سازمان تأمین اجتماعی فارس در پاسخ به گلایه‌های یکی از خبرنگاران در خصوص رفتار نامناسب برخی پرسنل بیمارستان شهید بهشتی شیراز نسبت به بیماران و همراهان آن‌ها تصریح کرد: حجم مراجعات مردمی به بیمارستان زیاد است و پرسنل نیز زیر فشار کاری هستند اما اگر موردی پیش بیاید تذکر خواهیم داد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۶۸۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه دریافت لیست هوشمند حق بیمه کارگاه‌ها در استان فارس آغاز شد

به‌گزارش خبرگزاری مهر، ایرج نادری عصر یکشنبه با اعلام این خبر در مورد پروژه لیست هوشمند حق‌بیمه گفت: طراحی و ساخت پروژه هوشمندسازی لیست‌های حق بیمه ارسالی کارفرمایان از ابتدای سال ۱۴۰۱ آغاز و با توجه به گستردگی و اهمیت پروژه، پس از طی کردن فازهای آزمایشی در شعب مختلف کشور به صورت کامل عملیاتی و مطابق برنامه‌ریزی انجام شده و از ۱۶ اردیبهشت ماه در کلیه شعب تأمین‌اجتماعی سراسر استان فارس اجرایی خواهد شد.

مدیرکل تأمین اجتماعی استان فارس بیان کرد: با توجه به رویکرد نوین سازمان تأمین اجتماعی مبنی بر یکپارچه‌سازی، هوشمندسازی و شفاف‌سازی و بهره‌گیری از توان شرکت‌های دانش‌بنیان در مسیر دستیابی به تأمین‌اجتماعی هوشمند، برنامه عملیاتی هوشمندسازی لیست‌های حق بیمه ارسالی کارفرمایان که در دستور کار مرکز فناوری اطلاعات، آمار و محاسبات سازمان تأمین‌اجتماعی قرار داشت اکنون به مرحله اجرا رسیده است.

نادری در مورد مزایای ارسال لیست هوشمند گفت: در این پروژه تلاش شده است تا بخش عمده کنترل‌هایی که تاکنون بعد از تکمیل و ارسال لیست حق‌بیمه، در شعب و در غیاب کارفرما بر روی لیست‌های دریافتی اعمال و در مواردی سبب ایجاد بدهی یا اعمال جریمه برای کارفرمایان می‌شد، به‌صورت برخط و در زمان ثبت لیست بر روی آن اعمال شود و بازخورد لازم برای اصلاح اشکالات و نواقص احتمالی به کارفرما داده شود.

وی افزود: در واقع با اجرای پروژه لیست هوشمند و تعمیم آن، تمامی پردازش‌های لیست حق بیمه کارفرمایان به‌صورت متمرکز و هوشمند و همزمان با تکمیل لیست انجام می‌شود و کارفرما فرصت خواهد داشت نواقص احتمالی را پیش از ارسال آن رفع کند.

به گفته نادری پرداخت برخط و آسان حق‌بیمه، جلوگیری از تضییع حقوق بیمه‌شدگان با ایجاد خطای کاربری، انجام برخط پردازش‌های لیست و مطلع شدن برخط کارفرمایان از نتیجه پردازش‌ها، کاهش ازدحام در شعب و پیشگیری از معطل شدن مراجعان، ایجاد نشدن بستانکاری‌های کاذب، جلوگیری از انباشت بدهی‌ها و جرایم پرداخت لیست، کنترل عناوین شغلی و ریز دستمزدها، کنترل میزان رشد دستمزدها و مزایای مشمول کسر حق بیمه و جلوگیری از بروز خطا و اعتراض کارفرمایان از دیگر مزایای این طرح است.

نادری همچنین به کارفرمایان توصیه کرد با توجه به جدید بودن این طرح و جهت آموزش و احیاناً رفع مشکلات، اکیداً لیست حق بیمه کارکنان خود را قبل از ۲۵ اردیبهشت ماه ارسال نمایند.

وی افزود: آموزش‌های لازم به صورت فایل‌های تصویری و نوشتاری بر روی وب سایت این اداره کل به آدرس fars.tamin.ir موجود است.

کد خبر 6097642

دیگر خبرها

  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • پروژه دریافت لیست هوشمند حق بیمه کارگاه‌ها در استان فارس آغاز شد
  • انتظار ۵ ساله مردم شهر جدید سهند برای احداث بیمارستانی مجهز
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • آرزوی سه ساله تامین زمین در طرح نهضت ملی مسکن شیراز
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان افتتاح شد
  • اجرای بزرگ‌ترین پروژه درمانی خراسان شمالی آغاز شد
  • آغاز بزرگ‌ترین پروژه درمانی خراسان شمالی/ کلنگی که در نهایت بر زمین خورد