Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیری مدیر درمان تأمین اجتماعی استان فارس گفت: در هریک از سال‌های 95 و 96 هزینه درمان بیمه شدگان تامین اجتماعی در بخش سرپایی و بستری حدود 1200 میلیارد تومان بوده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شیرازه، مدیر درمان تأمین اجتماعی استان فارس در نشست خبری از تعیین تکلیف پیمانکار و آغاز عملیات اجرایی بیمارستان 320 تختخوابی تأمین اجتماعی در بلوار حسینی الهاشمی شیراز در زمینی به ‌مساحت 25 هکتار تا پایان امسال خبر داد و افزود: با رایزنی و تفاهم‌نامه اولیه به مبلغ 180 میلیون یورو با شرکت «وامد» اتریش برای ساخت، تجهیزات، مصالح و نظارت با همکاری پیمانکاران داخلی مقرر گردید عملیات اجرایی این بیمارستان آغاز و طی 44 ماه ساخته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر اکبر امیری تصریح کرد: ساخت بیمارستان دوم تامین اجتماعی شیراز به عنوان دومین دستور کار جلسه اخیر شورای اداری استان مطرح گردید و استاندار فارس و وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کردند که در استان فارس با توجه به نیازی که به تخت‌های بستری وجود دارد باید این بیمارستان احداث شود البته برخی از اعضای هیات امنا بر این اعتقاد بودند که چون بخش دولتی فارس از قدرت خوبی برخوردار و دارای بیمارستان‌های متعددی است نیاز به تخت اضافی ندارد اما با کار کارشناسی ثابت کردیم که فارس با کمبود تخت بیمارستانی مواجه است.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان فارس با بیان اینکه بیمارستان شهید بهشتی شیراز قدمتی 50 ساله دارد به بازسازی برخی از بخش‌های این بیمارستان اشاره و اظهار کرد: برای بازسازی تعداد بخش‌‌های باقی‌مانده از جمله اورژانس، ارتوپدی، آی.سی.یو و سی.سی.یو مبلغ 14میلیارد تومان نقدینگی تخصیص داده شده است.

او ضریب اشغال تخت د ر بیمارستان شهید بهشتی را 83 درصد اعلام و خاطرنشان کرد: ظرفیت مصوب بیمارستان شهید بهشتی 300 تخت است که 228 تخت آن فعال می‌باشد و تلاش داریم ضمن بازسازی اورژانس بیمارستان تعداد تخت‌های پذیرش را افزایش دهیم.

انجام بیش از 16 هزار عمل جراحی در بیمارستان شهید بهشتی در سال گذشته

امیری با اشاره به اینکه سال گذشته بیش از 16 هزار عمل جراحی در بیمارستان شهید بهشتی انجام شده است، گفت: بیمارستان شهید بهشتی شیراز پس از بیمارستان فیاض‌بخش تهران بیشترین تعداد پذیرش در سال را در بین بیمارستان‌های تامین اجتماعی به خود اختصاص داده است.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان فارس از گشایش ساختمان کمیسیون و شورای پزشکی تامین اجتماعی فارس به جای ساختمان قدیمی استیجاری خبر داد و افزود: بیمارستان خیرساز 64 تخت‌خوابی لارستان با هزینه 65میلیارد تومان آماده آغاز عملیات اجرایی است که همزمان با افتتاح درمانگاه تخصصی لار کلنگزنی خواهد شد.

امیری همچنین از ارتقای درمانگاه تخصصی جهرم و فسا به پلی‌کلنیک خبر داد و گفت: در مراسمی با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی کشور کلنگ ساخت درمانگاه فیروزآباد نیز به زمین زده شد.

افتتاح درمانگاه نورآباد و لار در دهه فجر

او تصریح کرد: درمانگاه نورآباد و لار در دهه فجر افتتاح خواهند شد و درمانگاه سپیدان و داراب نیز در سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان فارس با بیان اینکه بیش از 11 درصد از مردم فارس به ‌بیماری دیابت مبتلا هستند و با تلاش‌های انجام‌شده این رقم به 9 درصد کاهش می‌یابد، گفت: پیگیری و تشخیص به‌موقع پزشک خانواده در کنترل قند خون، نارسایی‌های قلبی و کلیه ناشی از قند خون علاوه بر جلوگیری از بیماری، هزینه بیمه‌ای بیماران را کاهش می‌دهد.

امیری اضافه‌ کرد: پرداخت بدهی سالانه 140 میلیارد تومان از سوی تأمین اجتماعی فارس به پزشک خانواده و داروخانه‌ها موجب شده تا این استان نسبت به‌ دیگر استان‌ها از جایگاه ‌ویژه‌ای برخوردار باشد.

او گفت: در هریک از سال‌های 95 و 96 هزینه درمان بیمه شدگان تامین اجتماعی در بخش سرپایی و بستری حدود 1200 میلیارد تومان بوده است.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان فارس ابراز کرد: حذف دفترچه، ارتقاء سیستم رادیولوژی به دیجیتالی و استفاده از آمبولانس‌های جدید و مجهز به ابزار‌ها و تکنولوژی روز دنیا از دیگر فعالیت‌های سازمان تأمین اجتماعی در کشور به‌ویژه استان فارس است.

امیری درخصوص تعهدات تامین اجتماعی اظهار کرد: در مراکز دولتی در بخش بستری 90 درصد تعرفه دولتی را می‌پردازیم. در بخش سرپایی نیز با توجه به وجود پزشک خانواده، سطح یک رایگان است و سطح دو نیز با فرم ارجاع رایگان است و در بخش خصوصی نیز 70 درصد تعرفه دولتی را پرداخت می‌نماییم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۱۷۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد

به گزارش پارس نیوز، تامین اجتماعی مجوز بیمه ۱۰ هزار کارگر ساختمانی را صادر کرد این در حالی است که طبق گفته انجمن کارگران ساختمانی ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار کارگر ساختمانی پشت نوبت بیمه هستند. عضو هیئت مدیره انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی، به خراسان می گوید، سهم بیمه توسط کارگر و کارفرما پرداخت می شود با وجود این، این بیمه خدمات ویژه ای به کارگر ارائه نمی دهد

صادق غفوریان مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی از بیمه شدن ۱۰ هزار کارگر ساختمانی در اردیبهشت ماه خبر داده و این در حالی است که عضو هیئت مدیره کانون سراسری انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی ایران در گفت وگو با خراسان نه تنها این تعداد را در برابر کارگران بدون بیمه ناچیز می داند، به این نکته هم اشاره می کند که این بیمه، اساسا بیمه ای کم خاصیت با سطح نازلی از خدمات است.

۱۰ هزار کارگر در اردیبهشت بیمه می شوند

انتهای هفته گذشته، موسوی مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد: با توجه به منابع جذب شده اردیبهشت امسال ۱۰ هزار نفر از کارگران ساختمانی در سراسر کشور، تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار می‌گیرند.

قطع بیمه ۳۰۰ هزار کارگر

این در حالی است که نمایندگان انجمن ها و اتحادیه های کارگران ساختمانی معتقدند، طی سه سال گذشته بیمه حدود ۳۰۰ هزار کارگر ساختمانی قطع شده است. مشکلات و اختلاف نظرها درخصوص قوانین موجود در این زمینه باعث شد که جریان بیمه این کارگران متوقف شود.

ماجرا به ماده ۵ قانون بیمه کارگران و میزان عوارض پروانه ساختمان برمی گشت که با پرداخت آن توسط کارفرما، بخشی از آن باید برای بیمه کارگران ساختمانی هزینه شود.

در عین حال، مشکلات موجود و موانع و چالش هایی که در این زمینه وجود داشت، با اصلاحیه ای که به تازگی در مجلس صورت گرفت، سهم پرداختی توسط کارفرمایان کاهش یافت و زمینه انجام بیمه کارگران فراهم شد.

مدیرعامل تامین اجتماعی در این زمینه گفت: «سازمان تامین اجتماعی براساس اصلاحیه ماده پنج قانون بیمه کارگران ساختمانی مکلف است با دریافت ۷ درصد حق بیمه سهم بیمه شده از کارگر و همچنین ۱۵ درصد مجموع عوارض صدور پروانه از مالک نسبت به تداوم پوشش بیمه تمام کارگران ساختمانی اقدام کند.با این اصلاحیه مشکل تامین منابع بیمه کارگران تا حد مشخصی حل شده است و از این پس براساس منابع تامین شده تعدادی از کارگران ساختمانی بیمه خواهند شد.»

۶۷۰ هزار کارگر ساختمانی بیمه هستند

در عین حال، هم اکنون طبق اعلام سازمان تامین اجتماعی ۶۷۰ هزار کارگر ساختمانی بیمه هستند و آن طور که رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی اعلام کرده است، ۵۰۰ هزار کارگر ساختمانی نیز بیمه نیستند.

حادثه روزانه برای ۲.۵ نفر از کارگران ساختمانی

جدا از سختی ها و مشقت های معیشتی که روز به روز گریبانگیر طبقه کارگر به ویژه کارگران ساختمانی است، آن ها با حوادث سخت کار نیز مواجه هستند.

رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی در این باره با اشاره به ضرورت بیمه کارگران ساختمانی می گوید: «تعداد حوادث شغلی در این شغل بسیار زیاد است. روزانه دو ونیم نفر فوتی بین کارگران ساختمانی داریم که آمار بسیار بالایی است، تعداد بسیاری از کارگران نیز روزانه قطع نخاع و قطع عضو می‌شوند. بیمه حق اولیه هر فردی است، اما متاسفانه بعید می‌دانیم با این قانون تمام کارگران ساختمانی که چشم انتظار بیمه بودند به حقشان برسند.»

منبع : مشرق

دیگر خبرها

  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • پروژه دریافت لیست هوشمند حق بیمه کارگاه‌ها در استان فارس آغاز شد
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار